Login

Extra laagje erop

Hoi iedereen,

Ook op klusdag drie zijn we er weer hard tegenaan gegaan. Doordat we wat gereedschap daar hadden gelaten en nog even langs de bouwmarkt gingen, konden we direct beginnen met het werk. Het weer was goed, maar er zat wel een enkel buitje tussendoor.

Vandaag hebben we de overige gipsplaten erin gezet, geschroefd, gaten gedicht en is er ook al een ploeg begonnen om binnen de boel te schilderen. Buiten is een ander clubje aan de slag gegaan om de muur te stuken, wat uiteindelijk voor twee kanten gelukt is.

Ook vandaag hebben we weer lekker eten voorgeschoteld gekregen. 's Middags kregen we pasta met worst, 's avonds aardappels met vlees, maar dan natuurlijk wel op z'n Oekraïens met minimaal 20 teentjes knoflook. Misschien ook wel leuk om te noemen dat we tussendoor ook worden verwend met super goede appelsap en lekkere koekjes en snoepjes.

's Avonds zijn we er nog op uit gegaan om wat te gaan drinken en te schieten.

Groetjes van iedereen!

03-05-2019
Corine van Minnen
Wat zijn jullie alweer ver gevorderd zeg! Goed bezig! Fijn dat jullie ook zo goed verzorgd worden met eten en drinken. Veel succes nog verder!
03-05-2019
Marian Rodenburgh
Jullie leveren een knap stukje werk. Mooi hoor dat jullie dat doen. Gelukkig worden jullie goed verzorgt met lekker eten.
03-05-2019
Piet en Ina k
Nog 1 nachtje slapen , en dan weer terug , goeie vlucht en veilige landing gewenst.
03-05-2019
Fam. Compagner
Goed bezig allemaal! Wordt mooi! En wat ziet het eten er lekker uit!
03-05-2019
Wilma
Oeps... van de nieuwe kerkzaal? Dat zou 2 mei zijn???
03-05-2019
Wilma
Wat werken jullie hard! Het wordt echt mooi hoor. Was er geen ingebruikname van de ker
03-05-2019
Hester en Kees
Schitterend, het begint er bijna uit te zien als een vakantiehuis. En al jullie allemaal knoflook eten is het niet erg, dan ruik je het toch niet. Het is overigens erg gezond. Zet hem op vandaag!