Login

Carrefour Bethanie - Frankrijk

Deze voorjaarsreis naar Zuid-Frankrijk wordt georganiseerd door Serve and Travel(SenT) en in samenwerking met Stichting Steun Gereformeerde Kerken Frankrijk (SSGKF).

Centre Carrefour Béthanie (Bagard) is de plek waar je met elkaar verblijft. Het is dus handig als je een beetje Frans spreekt, al kom je met Engels of google translate ook een heel eind. Béthanie is een bijzonder vakantiecentrum, waar directeur Christophe Raetz jongeren groepen de mogelijkheid biedt om even uit de sleur van hun leven te stappen. Regelmatig zijn er zaken die onderhoud vragen. Daarbij kan hij best wat extra helpende handen gebruiken. Vooral in de morgens zullen we concrete werkzaamheden verrichten en in de middag de prachtige omgeving verkennen: rondstruinen in de stad Nimes met z’n Romeinse arena, een mooie heuveltop beklimmen of een ijsje eten in het pitoresque dorpje Anduze. Daarnaast zal er ook bij Fransen zelf aan tafel gegeten worden, zodat je letterlijk kopje ondergaat in de Franse cultuur en die ander daadwerkelijk ontmoeten zal!

Samen het geloof delen en beleven is een belangrijk onderdeel van deze SenT reis, juist ook met de Fransen. Op zondag zullen we participeren in de lokale kerkdienst en iedere dag zal er een dagopening zijn.

Zo’n SenT reis is een prachtige kans om als jonge christenen een positief getuigenis te laten horen en misschien een ander in het hart te raken!

Er moeten minimaal 5 deelnemers zijn. Let op de prijzen zijn exclusief inschrijfkosten (€30,00)

Inschrijven

Je kan je individueel inschrijven of als groep. Als je je als groep inschrijft geef dan de contactgegevens op van jullie groepsleider. SenT zal met deze persoon contact opnemen.


Informatie

Periode27 april tot 4 mei 2109
Aantal deelnemers9
Prijs per persoon€ 335.00
Groepsbedrag