Login

Kinderbijbelkampen - Oekraïne

Hoe komen we daar?

In juli of augustus vliegen we met WizzAir vanaf Dortmund of Keulen naar Kiev.

Hier worden we opgehaald door medewerkers van 'Father's House'. Father's House is een christelijk sociaal centrum die zich inzet voor kinderen in de knel.

 

Waar gaan we heen en wat doen we daar?

De eerste nacht slapen we bij dit centrum waar we de volgende dag worden rondgeleid en instructie ontvangen over de werkzaamheden bij het kinderkamp. Later die dag worden we naar het kamp gebracht waar we kamperen in tenten met stapelbedden. Er is een grote tent voor samenkomsten en maaltijden.


Tijdens de bijbelkampweken worden kinderen opgevangen die uit achterstandsgezinnen komen of van wie de ouders in het Oosten van Oekraïne werken waar de separatisten nog steeds aan de macht zijn.

Het kamp is eenvoudig, maar warm en liefdevol. Er is sport- en spel, zwemmen, knutselen, zingen, kampvuur en alles wat bij een kinderkamp hoort. Er moet gekookt worden en bij alle sportonderdelen kunnen jongeren goed helpen. Taal is een probleem, maar sport verbroederd.

 

Voor deze reis worden vaccinaties aanbevolen door de GGD: 

-DTP en -Hepatitis A. Zeker omdat we samen zijn met kinderen en in een kampsituatie verblijven raden wij aan om deze vaccinaties te halen!
(Regel het op tijd want bij de GGD is het druk voor de zomer)


Hoe ziet de reis er uit?

Uitgaande van een reis van 14 dagen is het reisschema als volgt:

1 reisdag heen; 1 zondagen met ontmoeting in en bij de kerk; 1 rondleiding; 8 werkdagen samen met lokale bevolking; 1 dag vrij en 1 dag excursie; tot slot 1 reisdag voor de thuisreis.

Inschrijven

Je kan je individueel inschrijven of als groep. Als je je als groep inschrijft geef dan de contactgegevens op van jullie groepsleider. SenT zal met deze persoon contact opnemen.


Informatie

Periodejuli/augustus
Aantal deelnemers12
Prijs per persoon€ 600.00
Groepsbedrag€ 2500.00