!! De Stichting Dienstverlening Jongeren Wereldwijd gaat vanaf nu verder als Serve & Travel !!
!! Deze webiste is nog in ontwikkeling. In de komende weken zullen er meerdere onderdelen worden bijgewerkt !!
Stichting Dienstverlening Jongeren Wereldwijd

Moeder- en babycentrum Vatutine - Oekraïne

Hoe komen we daar?

Er wordt gevlogen vanaf Dortmund of Keulen naar Kiev. Daar wordt u opgehaald en per bus naar het centrum in Vatutine (Cherkasy district) gebracht. De busreis zal met een grote groep ca. 3 uur bedragen.

 

Waar gaan we heen en wat doen we daar?

De mogelijkheden bij dit project zijn legio. Het is een groot centrum waar nog veel opgeknapt kan worden. Er wordt een kerkzaal gebouwd en er is een mini boerderij met vee en een appelboomgaard. Zowel groepen met jongeren als groepen met actieve senioren zullen zich hier zeker nuttig kunnen maken. Deze locatie is uitermate geschikt voor een gemeentereis.

 

Het centrum 'Mercy House' biedt plaats aan ouderen, aan jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking en aan tienermoeders met hun baby.

Het centrum staat onder leiding van voorganger Anatoliy Krivenko en zijn vrouw Lyuba. Dit bijzonder hartelijke echtpaar komt handen (en geld) te kort voor alles wat er in het centrum moet gebeuren. Zij kijken er enorm naar uit om een groep of meerdere groepen te ontvangen.

 

Hoe ziet de reis er uit?

Uitgaande van een reis van 14 dagen is het reisschema als volgt:

1 reisdag heen; 2 zondagen met ontmoeting in en bij de kerk; 8 werkdagen samen met lokale bevolking; 1 dag vrij en 1 dag excursie; tot slot 1 reisdag voor de thuisreis.

Inschrijven

Het inschrijformulier komt er zo snel mogelijk aan. Wil je je toch al inschrijven, stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Informatie

Periodekan het gehele jaar
Aantal deelnemers30
Prijs per persoon€ 600.00
Groepsbedrag€ 5000.00