Deelnemersgroepen

Al ruim 25 jaar verzorgen wij ontmoetingsreizen

Deze groepen bereiden zich voor

Met veel enthousiasme bereiden een aantal groepen zich voor. De countdown loopt af, de teller van het actiebedrag loopt op. Je kunt alvast een kijkje nemen op hun pagina en hun blog volgen.

Mercy House
CGK De Zaaier, Harderwijk
Oekraïne Vatutine

 

Fathers House ICF
CGK De Voorhof, Ermelo
Oekraïne Kiev

Deze groepen gingen je voor

Om wat sfeer te proeven kun je hier de blogs bekijken van groepen die afgelopen jaar op reis zijn geweest. Je leest hoe hun reis is verlopen en wat ze hebben meegemaakt. Met foto’s en verhalen delen ze hun indrukken. Vaak spat het plezier er vanaf. Lees hun blogs en doe inspiratie op voor je eigen reis.

Fathers House
SenT @ Your Service
Oekraïne – Kiev 

 

House of Mercy
Meertravels
Oekraïne Vatutine

 

Carrefour Bethanié
Bethanie 2019
Frankrijk – Bethanié

 

3 goede redenen om mee te gaan

1. Geef handen en voeten aan je geloof

Een diaconale ontmoetingsreis geeft je geloof handen en voeten. Door zo’n reis zie je meer van Gods werk in de wereld, maar werk je ook aan jezelf. Wie is God voor jou? Hoe kan jij hem dienen?  Je ontdekt van dichtbij hoe je verre naaste leeft. Hoe bouwt hij of haar onder totaal andere omstandigheden een leven op? 

2. Verbreed je blik en contacten 

Een diaconale ontmoetingsreis geeft je een nieuwe kijk op de wereld en haar bewoners. De wereld is een dorp geworden. Via zo’n reis zie je ‘het grotere plaatje’ en kijk je mee in totaal andere culturen en gemeenschappen.  

3. Een sleutel tot echte verandering 

Je draagt daadwerkelijk bij aan verandering in je gastland. In veel landen is gebrek aan basisbehoeftes zoals een stormbestendig huis, schoon drinkwater, gevarieerd eten en goed onderwijs. Samen met de plaatselijke bevolking werk je aan betere leefomstandigheden.