Hoe werkt het?

Wat kan je van Serve & Travel verwachten?

Hoe werkt het?

+++IVM CORONA ZIJN ONZE REIZEN UITGESTELD NAAR DV 2021 NEEM BIJ VRAGEN CONTACT OP+++

Als je van plan bent om op reis te gaan met een jeugdgroep uit de kerk komen er veel vragen op je af: ‘Hoe pakken we dat aan?’, ‘Waar en wanneer moeten we beginnen?’ en ‘Is dat niet heel veel werk?’ Het is inderdaad een flinke klus en een grote verantwoordelijkheid voor organisatoren.

Serve & Travel is het antwoord op al je vragen. Serve & Travel heeft jarenlange ervaring en werkt nauw samen met deputaten Zending en Diaconaat. We kiezen dus voor projecten waar de CGK al goede contacten heeft.

Aan de hand van een stappenplan helpt Serve & Travel jouw reisgroep om zich voor te bereiden. Denk aan toerusting van de deelnemers en culturele informatie over het gastland. Het reisprogramma stelt Serve & Travel samen met je groep op. Uiteraard geven we tips voor fondswerving.

Iemand uit je eigen groep kan de groep gaan begeleiden, maar Serve & Travel kan ook zorgen voor een groepsleider. Groepsleiders krijgen van Serve & Travel een aparte toerusting. Tot slot regelt Serve & Travel alle contacten met de gastheer, boekt de vliegtickets en is stand-by tijdens de reis om eventuele problemen op te lossen.

Voor wie?

Serve & Travel werkt met groepen die uit dezelfde gemeente komen. Dat kan ook een samenwerkingsgemeente CGK/NGK/GKv zijn. Hierdoor leer je elkaar op reis nog beter kennen! Het is niet mogelijk om je individueel aan te melden voor een reis. De groepen worden gevormd door deelnemers die elkaar al een beetje kennen. Zolang je nog fit en vitaal bent om een dergelijke reis mee te maken kun je mee. We hanteren geen leeftijdsgrens, maar vooral jongeren zijn welkom om zich als groep aan te melden. Een leeftijdsmix is voor deelnemers het meest prettig.

Wat kost het?

De kosten voor de inzet van Serve & Travel zijn inbegrepen in de totaalprijs van een reis.

Meer informatie over de kosten vind je op de pagina kostenstructuur.

Hoe kan ik me aanmelden?

Zodra er het plannetje om een diaconaal project te bezoeken begint te groeien bij mensen uit jouw gemeente, ben je al welkom om contact op te nemen met Serve & Travel. Hoe eerder, hoe beter.  Je kunt ons bereiken via het contact formulier op deze website of door te mailen naar info@serve-travel.nl.

Ook als je nog niet zeker weet of de plannen werkelijkheid worden, denken we toch vast graag met je mee. Misschien kunnen we je helpen met het werven van deelnemers of van fondsen. Wacht dus niet te lang en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

De naam ‘Serve & Travel’ van de CGK kan een gunstige invloed hebben op het vertrouwen in het slagen van een dergelijke onderneming. Dus gebruik ons, daar zijn we voor. Je zit nergens aan vast.

Wat kan ik verwachten?

Nadat je contact hebt opgenomen, bespreken we naar welk land de interesse uitgaat en voor welke periode. Daarna gaan we kijken hoe we een groep samen kunnen stellen en een vervolg afspreken.

Via een stappenplan waarin alle belangrijke momenten zijn opgenomen, werken we naar het uiteindelijke doel: met de gemeente het avontuur aangaan van een diaconale ontmoetingsreis.