Fathers House

Kiev, Oekraïne

Fathers House, Oekraïne

Oekraïne - Kiev

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Oekraïne - Kiev 50.450100, 30.524100 Oekraïne – Father’s House – Kiev
Locatie: Kiev, Oekraïne

Waar gaan we heen en wat doen we daar?

Father’s House is een christelijk sociaal centrum die zich inzet voor kinderen in de knel. De eerste nacht slapen jullie bij dit centrum waar je de volgende dag wordt rondgeleid en instructie ontvangt over de werkzaamheden bij het kinderkamp. Later die dag worden jullie naar het kamp gebracht waar je  zal kamperen in tenten met stapelbedden. Er is een grote tent voor samenkomsten en maaltijden.
Tijdens de bijbelkampweken worden kinderen opgevangen die uit achterstandsgezinnen komen of van wie de ouders in het Oosten van Oekraïne werken waar de separatisten nog steeds aan de macht zijn.

Het kamp is eenvoudig, maar warm en liefdevol. Er is sport- en spel, zwemmen, knutselen, zingen, kampvuur en alles wat bij een kinderkamp hoort. Er moet gekookt worden en bij alle sportonderdelen kunnen jongeren goed helpen. Taal is een probleem, maar sport verbroederd.

Voor deze reis worden vaccinaties aanbevolen door de GGD:

  • DTP en -Hepatitis A. Zeker omdat u samen bent met kinderen en in een kampsituatie verblijft raden wij u aan om deze vaccinaties te halen!(U bent zelf verantwoordelijk; SenT kan daar niet aansprakelijk voor worden gesteld. Regel het op tijd want bij de GGD is het druk voor de zomer)

Hoe komen we daar?

In juli of augustus vlieg je naar Kiev. Hier wordt je opgehaald door medewerkers van ‘Father’s House’. Father’s House is een christelijk sociaal centrum die zich inzet voor kinderen in de knel.

Hoe ziet de reis er uit?

Uitgaande van een reis van 14 dagen is het reisschema als volgt:

  • 1 reisdag heen;
  • 1 zondagen met ontmoeting in en bij de kerk;
  • 1 rondleiding;
  • 8 werkdagen samen met lokale bevolking;
  • 1 dag vrij en 1 dag excursie;
  • tot slot 1 reisdag voor de thuisreis.

Wat kost het?

Internationale kosten 509.00
Verblijfskosten 295.00
Indirecte kosten 190.00
Totaal prijs per deelnemer 990.00

Zie ook kostenstructuur

Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten.