God at Work

Isaan, Thailand

God at Work Thailand

Thailand, Isaan

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Thailand, Isaan 15.270408, 104.452515 Thailand – God at Work – Isaan
Locatie: Isaan, Thailand

Waar gaan we heen en wat doen we daar?

Sinds 2014 zijn Wilke en Marlies den Hertog uit de CGK Leiden met hun kinderen uitgezonden naar het prachtige Thailand. In 2018 zijn Ab en Clarine Mol uit de CGK Ede ook die kant op vertrokken en zij bereiden zich in Thailand voor d.m.v. een taalstudie.

Wilke woont in het district Amphur Khon Sawan, provincie Changwat Chaiyaphum.
Samen met nog 18 zendingswerkers over 9 districten verdeeld proberen ze hier kerken te planten.

Isaan is het plattelandsgebied in het Noordoosten van Thailand.
Een klein percentage van de 22 miljoen Isaanse mensen gelooft in de Here Jezus. De meeste inwoners wijden hun leven aan het Boeddhisme en geesten- en voorouderverering. De focus van het werk is: ‘Bijbelse gemeenten op te starten, die zichzelf vermenigvuldigen’. Het doel is om dat goede nieuws van de Here Jezus werkelijkheid wordt voor in het leven van de Isaanse mensen.

Wat gaat de reisgroep daar doen? Door de zichtbare aanwezigheid van Hollandse gasten en het meedoen aan Evangelisatie activiteiten hopen de werkers dáár de aandacht te krijgen voor hun boodschap. Wie zijn die blanke mensen en wat geloven zij dan anders dan wij doen.

Misschien kan door een spontaan gesprek over de verschillen tussen de culturen het Evangelie van de Here Jezus worden verkondigd.

Deelname aan deze reis betekent voor de deelnemers dat ze een mooie voorbereiding aangeboden krijgen door OMF Nederland (https://omf.org/nederland/).

OMF is de organisatie die in dit gebied actief is en met wie de gezinnen den Hertog en Mol zijn uitgezonden.

Die voorbereiding is echt wel nodig! Wat is b.v. Boeddhisme precies? Welke invloed heeft het Boeddhistische denken op de bevolking? Wat kan ik als gast verwachten aan gewoonten en gebruiken? Hoe gedraag ik mij daar? We willen daar een reflectie van Gods Liefde zijn.

Alles bij elkaar is deze reis best een uitdaging en een beetje spannend. Naast deze ontmoetingen zal er als groep ook veel te genieten zijn van de schitterende natuur, de parken en indrukwekkende tempels.

Een paar dagen Bangkok met excursies zijn bij deze reis in de prijs inbegrepen.

Wat kost het?

Internationale kosten 1.084.00
Verblijfskosten   665.00
Indirecte kosten   200.00
Totaal prijs per deelnemer 1.950.00

Zie ook kostenstructuur

Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten.