Hoi allemaal,

Na een drukke dag zitten we hier weer op de bank om even uit te rusten van het harde werk! Grapje! Ook hier vieren ze een tweede Paasdag en dus mocht er van onze gastheren en -vrouwen niet gewerkt worden. In plaats daarvan werden we meegenomen naar een park zo’n 80 km van Vatutine.

Het duurde wel even voordat we in het park waren, doordat er continu op elkaar gewacht moest worden met de auto’s. Ook was er wat pech onderweg, maar gelukkig hadden wij een automonteur bij de hand en was het snel gefixed. Om 12 uur kwamen we bij het park, kregen we een lunchpakketje mee en maakten we een mooie wandeling. Doormiddel van een gids kregen we ook nog wat mee van de historie van het park.

Op de terugweg wachtte ons een verassing. We stopten langs de kant van de weg terwijl sommigen net even in slaap vielen. Daar in het bos was al een keukentje opgezet en eten voor ons klaargemaakt. Uit één van de busjes kwamen tafels en stoelen tevoorschijn en zo hadden we een diner in het bos. Zelfs de regen kon ons niet verjagen, want onder de paraplu’s werd het alleen nog maar gezelliger!

Eenmaal thuisgekomen moesten een aantal mensen zich al direct klaarmaken voor het verblijf in een gastgezin. Het is hier dus erg rustig nu in het huis. Morgen gaan we op tijd beginnen en echt aan de slag.

Groetjes vanaf hier!