Hallo allemaal!

Op dag twee van ons bouwproject zijn we weer goed aan de slag gegaan. Omdat het weerbericht zei dat het zou gaan regenen, zijn we vooral binnen bezig geweest. Daar hebben we de wanden en het plafond van gipsplaten voorzien.

’s Ochtends was het nog even zoeken, want het duurde even voordat het busje met gereedschap arriveerde. Een ploegje ging alvast buiten aan de gang om de opvulling tussen de tempex platen op te schonen. Toen het busje kwam, zijn we direct keihard aan de slag gegaan. Gipsplaten zagen, plaatsen, volstoppen met schroeven en even de gaatjes dichtstoppen. Het was binnen een gezellige en ook warme boel (goede isolatie!).

Het was ondanks de voorspellingen toch mooi weer. ’s Ochtends was er dus ook een clubje dat het werk van de templexplaten even heeft afgemaakt. Ook zorgde het ervoor dat we met de pauze’s lekker buiten konden zitten en onze koks genoeg ruimte hadden voor het maken van eten. Dat eten was ook weer erg lekker: Tussen de middag vijf aardappels per persoon met spekjes en ’s avonds heerlijke, zelfgemaakte noodles.

Morgen gaan we nog even verder met gipsplaten aanbrengen, gaatjes dichtmaken, stuken en misschien ook schilderen.

Groetjes van ons!