Hoi allemaal,

Bijna is het zover. Dan gaat ons grote avontuur beginnen. Nog één nachtje in ons eigen bedje en dan op naar Oekraïne! Onze whatsapp groep begint al vol te raken met berichtjes over ingepakte koffers, spullen die niet vergeten mogen worden en het weer daar. We hebben er allemaal veel zin in!

Morgenochtend beginnen we om 6:00 bij de CGK Nieuw-Vennep met gebed en een stukje uit de Bijbel. Daar is er ook de gelegenheid voor familie en vrienden om ons een goede reis te wensen. Om 6:15 hopen we dan naar Schiphol te rijden, waar we netjes bij de “Kiss & Ride” worden afgezet. Na nog even te kunnen shoppen gaan we om 9:30 de lucht in. Voor wie ons wil volgen, ons vluchtnummer is KL1385. Om 13:15 hopen we te landen en zullen we nog een aantal uur met de auto moeten om bij het “House of Mercy” in Vatutine aan te komen. Met een beetje mazzel zijn we daar voor het donker wordt en kunnen we nog even kijken naar het project waar we de komende week aan zullen werken.

Via deze blog zullen we jullie in Nederland allemaal op de hoogte houden van wat we allemaal meemaken. Morgen hopen we weer een nieuw berichtje te plaatsen met onze eerste indrukken daar.

Groetjes van ons allemaal!